Sen uppdatering

Fredag: Fixade påskägg, sen gick jag och Linn till kommunen. Haha vi fattade inte hur man öppnade dörren så vi tryckte på nån knapp i hopp om att det skulle fungera. Det gjorde det inte..
Vi tryckte på knappen ett antal gånger till vi fick syn på nån tant som stod och viftade med händerna på andra sidan glaset. Så pekade hon på väggen och där stod med stora bokstäver "TRYCK". Haha lyckat! Det visade sig att vi tryckt på sammanträdesknappen så det hade plingat hos några som höll nått möte haha.

Sen skulle vi ta bussen till Helsingborg. Och vi kollar ALDRIG buss eller tågtiderna! Vet inte varför.. Så det va 45 minuter tills bussen skulle gå. Så i väntan på att bussen skulle komma gick vi runt i Bjuv lite och jag kom på att jag hade ett grymt dåligt lokalsinne! Seriöst!!! Jag fick stanna upp mitt i lilla Bjuv och fråga Linn "Var är vi?".
Och vi kom fram till att det fanns tre tandläkare i Bjuv! Nästan bredvid varandra! - Senare fick jag veta att det fanns ytterligare en men det är en annan sak - För det första behövs bara en! Vi är liksom 100 pers som bor där.. Okej lite mer kanske men ändå! Och bredvid varandra?? Liksom vafan!?!

Sen gick iallafall bussen och vi kom på att vi lika bra kunde tagit tåget eftersom bussen stannade precis utanför knutan. Sen gick vi iallafall till haket, åt på max och letade present till sandra haha XD
Det tog jävligt lång tid!

Efter det tog vi tåget till Ängelholm och försökte hitta Angels Inc. Tog också lååång tid! Det va jävligt dolt! Sen åkte vi iallafall hem och gav presenten till sandra, hon blev super glad X)
Va hemma vid halv 9 tiden och sa hejdå till Pina och de andra som skulle åka skidor. Sen va det bara att börja packa. Va svintrött och mina ben höll på att dö! Kändes som jag va i himlen när jag la mig i sängen.


Lördag: Åkte till Norrköping. Haha träffade samma kärring som jag träffat förra gången jag åkte dit!
Och jag minns henne bara för att hon va så jävla jobbig! Världen är verkligen liten...


Söndag: Vaknade vid 1 tiden. Stack med Sofia och kollade simning, sen gick vi med Mirande en sväng på stan och nu är jag hemma och chillar med choklad. JUMMIE!

Det är vår!

Underbara älskade våren! Haft några lektioner ute idag, skitskönt!
Tack och lov för att snön har smält!


Bärgojs

Äter mitt eget lilla hälsokladd, mycket gott :)

Innehåll: Blåbär, Hallon, Ananas

Blåbär: Rik på antioxidanter, vitaminer och mineraler. Förstärker mörkeseendet, stärker minnet. Förebyffer hjärt- och kärlsjukdomar, skyddar hjärnan mot onödigt åldrande och förebygga andra allvarliga sjukdomar. Ger starkare blodkärl.

Hallon: Innehåller vitaminer och mineraler.

Ananas: Endast gott :P

Jag älskar det!


Haha I love it! <3



Mellofinal! - Besviken.

Får seriös damp på svenska folket. Anna va OKEJ, inget mer. Låten är inte ens speciell för helvete :S
Salem skulle vunnit, inget snack!
Haha den jag vill ska vinna, vinner aldrig så jag är endå van.

Och vad fan hände med Jöback? Glömde svenska folket bort honom eller?








Men vi åt massa goda kakor, mohahaha! <3








Mellofinal!

Klart och fixar inför schlagerfinalen! Om drygt två timmar börjar det!!!!
Eftersom min favorit tyvärr saknas i finalen vet jag inte riktigt vem jag hejar på ;P
Men Salem är absolut en favorit. Resten av familjen hejar nog på Erik om jag inte har helt fel.





Bröstmjölk - framtida motemedel mot canser?

Ursäkte men WTF?
Länk: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6768405.ab





Bio!

Har precis kommit hem från bion. Vi såg Alice i underlandet, haha den va massa bra men massa läskig. Jag har alltid varit så rädd för drottningen och dessutom hade hon världens största bighead! Och jag blev lite småkär i Johnny Depp.. igen. Han va grymt söt i filmen. Innan bion va vi och åt på max. Jag är glad att Razze beställde utan dressing så man slapp bli illamående av hennes kräkmin(få som fattar).

Haha och 3D glasögonen är fett coola XD
Minns när det precis kommit och dom va i papp med ena ögat rött och andra blått.
Så här ser jag ut nu. Med mins gladögon - nörd som jag är.








Också lite folk(inte alla dock), haha Jasse kommer döda mig!






Godmorgon!

Slänger in en låt innan jag går till skolan ;P
Haha har alltid hatat paramore, men älskar denna låten!


vs-time!



Personlighet: 2                          Personlighet: 8
Provocerar alldeles                       Provocerar inte alls
för mycket.                                  lika mycket som innan.

Skandaler: 9                              Skandalen: 2
Saken talar väl                             Varit ganska lugnt
för dig själv?                                 på den fronten.

Kändisskap: 7                            Kändisskap: 6
Driver sveriges                             På listan av Sveriges
största blogg.                                störst bloggar.

Aktuell: 7                                   Aktuell: 8                              
Uppdaterar ett                              Uppdaterar ett par
par gånger om                              gånger om dagen.
dagen.                                         Ikväll är det premiär
                                                   för "Bella&Tyra show".

Framtid: 2                                  Framtid: 7
Folk kommer                                Kommer antagligen
tröttna på henne                           ingte få några större
och då står hon                             problem när bloggvärlden
där med sönderblekt                      dör ut.
hår och ett par
silikonbröst.
Tjejen kommer även
få problem att skaffa 
jobb, alla vet vid detta
laget hur falsk hon
är?


Resultat: 27                               Resultat: 31

Vinnare: Blondinbella
           http://blondinbella.se/


Haha hoppas folk förstår att det bara va en kul grej. Har lite tråkigt ;P



Haha<3


HUMANOID CITY!

Lite sent men vafan.. det började med att jag och Joss gick upp kl. 3 på natten för att göra v oss. Sen åkte vi hemifrån kl 5 och va i Göteborg 7:20. Sen va det bara att ställa sig och börja köa. Det första Joss gjorde när vi satte oss i kön va att lägga sig ner och försöka sova, medans jag försökte hålla värmen. Det va svinkallt!!! Vi satt mitt i skuggan! Sån jävla tur att det inte började regna eller snöa! Den första timmen va verklige hemsk, men så snart vi blev nummerstämplade(kände mig som en kossa) va det helt okej. Då kunde vi gå ifrån lite då och då. Och snart gick det över från att vara okej det riktigt jävla kul! Det var länge sen jag hade så roligt. Man träffade massa nytt folk och allt va bara allmänt kul. Jag skulle lätt kunnat köa i 10 timmar till! Vi köade i 13 ½ timmar. Om man inte räknar tills dom började spela då blev det ca 15 ½.

Och nu över till det mer negativa.. Toaletterna! Varje gång man skulle pissa fick man gå till McDonalds, vad som va skitbra eftersom det låg precis bredvid. Men! Det tog ju för fan en timme innan man fick komma in på toa! Även fast det bara stod 5-6 stycken i kön! Jag trodde seriöst dom hade diarré hela bunten! Förstår inte hur man kan va så jävla seg! För att undvika att pissa på sig fick man gå dit när man inte behövde gå på toa för då va man pissenödig när man kom fram.

Haha en annan kul som som hände väldigt ofta i kön va den så kallade dominoeffekten. Om någon t.ex ställde sig vid ett fönster och tittade in stod där snart 100 pers och gjorde samma sak. Skrek någon till så skrek snart hela kön. Hahaha XD

Samma sak hände när Tokio Hotels turnebuss kom och körde in i nån.. hm.. innanför galler iallafall XD
Utanför stod massa fans(inklusive mig själv) i hopp om att få se nån av killarna. Såfort någon fick syn på en snubbe som jobbade där eller nått och skrek till började alla skrika och ropa "OMG!!!!". Men tillslut fick man faktiskt syn på dom. Jag fick dock bara se Tom och hans ena hund. Förstår inte hur jag kunde missa Bill för alla sa att dom kom samtidigt.. Haha och Jossan bara stod och "Kan vi gå nu??? Asså du får ändå se dom sen.. kom igen, kan vi inte gå??" Haha aldrig!

Efter några timmars skoj började kön äntligen röra på sig! Det tog ungefär 2 timmar från det kön började röra sig tills vi kom in i värmen. Och då va jag ändå bara nummer 175! Haha jo förresten jag skickade ett mess till en kompis(minns inte vem det va) och sa att jag va just det numret och fick svaret "Fan, då är du ju långt bak". Haha 175 av några tusen inte av 200 pers.

När vi väl kommit in i lokalen där de skulle spela stod jag på tredje raden. Men kom fram näst längst fram långt innan de började spela. Jag behövde inte ens försöka, utan jag trycktes fram. Ja, fansen höll på att knuffan direkt! Där har vi anledningen varför jag hatar att vara i samma rum med bara massa tjejer! Fan va jag önskar att fler killar gillade dom.. Liksom redan efter 5 minuter höll dom på att tjafsa "Putta inte på mig", "Omg, då rörde mig", "Asså kan du flytta dig eller??" osv. Haha men den värsta kommentaren va "Men kan ni vara tysa eller?!?!". Hon fattade nog inte att det va en konsert.. Visst, det är lite fjantigt att man skriker såfort det rörde sig bakom duken, men det får man ta liksom.

Btw så höll jag på att svimma ett antal gånger. Det började redan när vi stod i kön innan vi skulle släppas in. Och när vi stod det och trängdes tänkte jag "Bara dom inte kommer ut nu för då svimmar jag". Det va så overkligt! Förresten så svimmade tjejen som stod bredvid mig. Jag hade pratat med henne innan konserten började. Sjukt läskigt. Och så släktes ljuset och jag bara skrek rakt ut! Innan när jag kollat på liveDVD:er osv har jag alltid tänk "haha så fjantigt, jag kommer aldrig stå så där och skrika och böla när jag ser dom", ja eller hur säkert att jag inte skulle. Jag skrek som fan och sjöng/skrek med i alla låtar. Snacka om att svenska fans kan skrika!!! Läste i tidningen att de som jobbade där hade använt öronproppar för att skydda sig mot fansens skrik och inte för musiken.

Men jag kunde fortfarande inte fatta att dom stod så närma mig! Och när Bill sprang fram så han stod en meter ifrån mig.. så jävla sjukt!! Jag trodde att jag skulle vakna vilken sekund som helst. Jag fattade att det va på riktigt i sista låten då dom sjöng monsoon. Då rann tårarna. Jag har aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. När konserten va slut grät jag fortfarande och höll på så i några timmar efteråt. Jag minns att några stycken höll om mig men jag minns inte ett ord av vad dom sa. Lite senare då jag började komma tillbaks till verkligheten förstod jag att dom sagt "Andas lugnt" för det va vad folk sa till mig då också. Jag va i chock. Jag kunde inte prata, det eda jag fick fram va ett flummigt "Jävla fjant". Och det va riktat mot mig själv. Jag kunde inte andas för att jag grät så mycket och mitt hjärta slog så jävla fort! Jag va yr och ville säga så jävla mycket. Jag minns att jag flera gånger försökte få fram "Detta är den bästa dagen i mitt liv", men det gick inte. Tror inte att någon förstod ett ord av vad jag sa.

Tog lite bilder och spelade in lite både från konserten och i kön, men det va sjukt rökigt där inne + att alla hoppade och slog till kamera lite då och då. Höll på att få damp på dom.. Så bilderna blev inte alls bra. Och nu cpar sig youtube så jag lägger in videos lite senare. Men här kommer några bilder iallafall:


Första bilden vi tog blev en flummig bild på Jossan, så hade vi köat i drygt två och en halv timme.




Lite fler bilder på oss i kön :P












Också lite folk vi träffade




Snart börjar det! Trodde vi.. sanningen va att vi skulle få vänta i två timmar till..




Konsertbilder! Inte alla dock. Orkade inte lägga in alla.




























Lyckades tyvärr inte få nån bra bild på Gustav. Allt ljus flashade honom i ansiktet.
Men det var mitt livs bästa dygn iallafall :) <3

En sak som också gjorde mig grymt glad va Jossans kommentar efteråt. Jag önskar så att jag spelat in det!
"Du Cindy, jag måste erkänna en sak.. Dom va skitbra! Och Tom är skitsnygg! Och Bill är inte så dum han heller."
Och hon har alltid hatat dom haha.

*Överlycklig*


TOKIO HOTEL KONSERT!!!

Konserten va så jävla bäst!! Men jag har ont i halsen idag X)
Tänkte skriva lite(mycket) mer om det imorn, ladda upp videos osv.. Min dator cpar just nu annars skulle jag fixat det direkt.



RSS 2.0