Petri Lude

Jag är kär i killen, han är så jävla skön och så sjukt duktig!


Till er som sa att det var lätt att göra v en kokosnöt!

Ni ljög era jävlar! :@ :@ :@
Haha just kidding, men det var faktiskt inte lätt! Först fick man sitta med en jävla skruvmejsel och en hammare för att göra ett hål där man kunde prega ner ett sugrör och dricka upp mjölken(juuuuummie!!), och sen fick man lägga den på asfalten och drämma till den så hårt man kunde med hammaren tills den delades i två delar och till sist fick man plocka ut all kokos med en kniv. Allt detta tog ungefär en timme!

Haha på tal om det ska jag nog ta och göra v en ny kokosnöt nu och sen träna lite på vår nya träningsmaskin.
Ciao!






Det är skönt när det brinner i skolan, right? ;)

Som vanligt blev det brandlarm i skolan idag. Blir det väl nån gång i veckan känns det som^^
Men denna gången brann det ju på riktigt så det var nice! Så efter brannlarmet gapat och vrålat två gånger beslutades det att vi fick gå hem. Det kostade oss dock en hel lektion i kylan men det var det värt!

Magic egg

Först en liten grundkurs i naturvetenskap: Däggdjur föder levande ungar (förutom kloakdjuren), andra djur lägger ägg, vissa riktigt små djur förökar sig genom delning och, slutligen, växter kommer ur frön i jorden. Håller alla med om detta? Bra, då kan ni stryka allt ni lärt er och titta på dessa växter som kläcks ur ägg!

Ställ ägget på en ljus plats och tillsätt lite vatten så kläcks det efter några timmar! (om detta mot förmodan inte sker inom 24 timmar får du hjälpa det på traven genom att knacka med en sked). Snart kommer den ståtliga växten att framträda ur sitt ägg och bönan med ditt budskap, "I Love You" eller "Happy Birthday", blir tydligt. Vänta därefter en månad så börjar växten blomma!

Inuti ägget finns det tillräckligt med näring för ca 1-2 månader innan du måste plantera om växten i en kruka. Men äggets involvering i plantans liv tar inte slut där. Istället krossar du resten och lägger i krukan där det fungerar som gödning. Noggranna instruktioner på engelska medföljer!


I'm shocked! Förstår inte för 5 öre hur man kan få i en växt i ett ägg och har ingen lust att forska vidare i det heller. Kanske inte världens roligaste inlägg men kände bara att jag var tvungen att lägga upp det. Ska nog ta och köpa ett sånt där ägg.

Stort tack till alla som läser bloggen btw, läsarna ökar för varje dag och det får mig att vilja fortsätta blogga :D

Mindre kul är att det inte blev något "det regnar köttbullar" idag så vi missar 3D:n men men vi får ta och se den nån annan dag antar jag. Nu ska jag ta och äta frukost, lyssna på lite musik och göra v mig till Bos 70års fest. Stort grattis till honom. Kanske borde ge honom ett ägg i present.. hm..




Kill a Sill!

Gjorde bilden mest för skojskull, inte säkert att allt stämmer exakt men nästan iallafall.
Å ja, det är tillåtet att skratta! XD

Jag tror jag har ögoninflammation iiiiii! Hata... + att jag har grym träningsvärk!!!
Men men that's life.

puuh.. jag vet inte vad jag ska börja! AC/DC kommer till Sverige i juni, inte för att jag tänker gå och se dom(aldrig gillar dom särskilt mycket) men tänkte att jag var tvungen att ha med det iallafall. An cafe har splittrats(eller tagit en paus, går lite olika rykten). Snart är det Tokio Hotel konsert!!! Och såklart blir det många många många festivalen 2010 som t.ex hultsfred, Sonisphere, Sweden Rock m.m

Btw! Igår tågade jag och GT hem från träningen och satt och väntade på tåget i 45 minuter(höll på att frysa ihjäl) när det stod framför oss hela tiden fast på andra perrongen!!!!! Höll på att döda GT när hon frågade konduktören om det tåget gick till bjuv och hon svarade ja! Jag hade nämligen sagt precis när vi kom dit "kan det inte vara det tåget vi ska med?" och GT hade såklart svarat nej... jävla idiot XD

Och ni får gärna tipsa mig om ideer till bloggen! Kan va precis vad som helst.

Slänger in en låt med ;D







I want platinum blonde hair!


Dagens knark!

Cashewnötter! Som jag entligen lärt mig stava mohaha.

Fördelar: Förbannat gott.
Nackdelar: Förbannat dyrt! :O

Mäxie goes fattig


Norrköping, tråkmånsar och 2010!

Okej, jag har varit väldigt OFF(!) på sistonde, men nu ska jag väl försöka skriva något..
Jag har varit i Norrköping nu i... em.. ingen aning. Men iallafall! Tågresan var piss! Jag var omringad av rynkiga gamlingar och som strecket under pricken kom jag brevid nån tråkig jävla typ^^

Jag: Hej!
Tråkmånsen: Hej.
Jag: Var är du påväg då?
Tråkmånsen: Stockholm.
Jag: ...
Tråkmånsen: ...
Jag: Em.. okej.. så vad ska du göra i Stockholm.
Tråkmånsen: Hälsa på min familj.
Jag: Okej så var har du varit?
Tråkmånsen: (minns inte vad hon sa)
Jag: Okej
Tråkmånsen: ...
Jag: ...
(hon tar upp en bok)
Jag: Vad läser du?
Tråkmånsen: (hon sa nått mysko boknamn..)
Jag: Okej
Tråkmånsen: ...
Jag: ...

Konversationen var över!
Jag klarar seriöst inte av tråkiga människor...därför tänker jag inte prata om dom mer.

Det är 2010!!! Detta året kommer bli så jävla bäst!!!!!

Jaja, nu ska jag iallafall gå ner till affären och köpa nötter(Mitt nya knark för övrigt!).
Ciao



RSS 2.0